Saturday, January 16, 2010

I never really thought about corporate offices and their design (or lack thereof), until Ms. Lampshade posted about these two.
Well, today I stumbled across this -- the headquarters of Facebook!  The design firm Studio O+A has done an amazing job renovating a laboratory facility in Palo Alto.



 

 

 


"The design goal for the new facility was to maintain the history and raw aesthetic of the building and create a fun dynamic appropriate for the company’s youthful staff. Many walls and spaces are left unfinished: employees are encouraged to write on the walls, add artwork, and move furniture as needed, allowing the building to evolve continuously."




 

 






Full story, and more pictures, on Contemporist.com .
How fun would it be to go there to work everyday?  I'd probably go in early!  ;)

2 comments:

  1. Thanks for the shout-out, Babe.

    I'm on the fence about those Edison chandeliers.

    ReplyDelete
  2. oh i love the sideways strips!

    ReplyDelete

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...